Standard szobák

Standard szobáink

Standard kétágyas

Kényelmes nagy méretű (180 x 200 cm )ágy, klíma, LCD Tv, hűtő, WIFI, széf és hajszárító teszi lehetővé a nyugodt nyaralást. Ezek a szobák első emeleten illetve tetőtérben helyezkednek el és a hátsó kertre néznek.

Tovább»

Standard kétágyas - erkélyes

Kétágyas standard balkonos szobáink a kertben lévő medencére való kilátással igazán hangulatos a nyári pihenéshez.Klíma,LCD TV,hűtő, WIFI ,széf és hajszárító teszi kellemessé a nyaralásukat.Franciaágyak mérete 180 x 200  cm.

Tovább»

Standard háromágyas

Kényelmes nagy méretű ágy, klíma, LCD Tv, hűtő, WIFI,széf és hajszárító teszi lehetővé a nyugodt nyaralást. Ezek a szobák első emeleten illetve tetőtérben helyezkednek el és a hátsó kertre néznek.

Tovább»

Standard háromágyas - erkélyes

Háromágyas standard balkonos szobáink a kertben lévő medencére való kilátással igazán üdítő élményt nyújt a pihenni vágyóknak.Klíma,LCD Tv,hűtő,WIFI,széf és hajszárító teszi lehetővé a nyugodt nyaralást.Franciaágy mérete 180 x 200 cm,egyszemélyes ágy 90 x 200 cm.

Tovább»

Standard négyágyas

Kényelmes nagy méretű ágyak ( 1 db 180 x 200 és 2 db 90 x 200 cm), klíma, LCD Tv, hűtő, WIFI ,széf és hajszárító teszi lehetővé a nyugodt nyaralást. Ez a szoba az első emeleten helyezkedik el,kíváló kisgyermekes család részére.

Tovább»

Standard négyágyas - erkélyes

Kényelmes nagy méretű ágyak (2 db 180 x 200 cm), klíma, LCD Tv, hűtő, WIFI, széf és hajszárító teszi lehetővé a nyugodt nyaralást. Ez a szobatípus az első emeleten helyezkedik el ,a medencére és a hátsó kertre néz.A galériának köszönhetően együtt,de mégis külön -nagycsaládos vendégeink számára ajánljuk.

Tovább»

Ugrás az oldal tetejére